Bowling s dětmi

Dne 31.1.2014
V tento prázdninový den se v Plzni na Slovanech konala mimořádně milá akce.Vespojeňáci se znovu rozjeli za dětmi z DD Staňkova, Klenčí a Stodu, aby spolu poměřili síly v bowlingu. 

Jednotliví kapitáni a kapitánky se do hry pustili s vervou. Každý se snažil získat co nejvíce bodů a hlavně shodit všechny kuželky. Někteří hráli pro zábavu, jiní chtěli vyhrát stůj co stůj, každopádně vládla pohodová atmosféra se spoustou smíchu. 

Na vítěze čekala sladká odměna, dort ve tvaru kuželky a putovní soška. A protože při bowlingu nešlo jen o nejlepší výsledky, ale hlavně o zábavu a legraci, tak i ostatní děti byly za své sportovní výkony odměněny sladkostmi. 

Děkujeme, těšíme se na další setkání a hlavně zůstáváme ve spojení !!!

Foto z akce:

vPoděkování

  • všem dětem za soutěžní náladu
  • organizátorům akce z DD Staňkova (Jarušce Kocourkové)
  • za sladkosti pro děti
  • všem zúčastněným členům OS VESPOJENÍ za podporu dětí ve družstvech
aktuality
Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

>