BESÍDKA S DĚTMI Z ROBINSONU STOD

Dne 11.12.2014

jsme navštívili děti v Robinsonu ve Stodě na předvánoční besídce. Děti měly pod vedením tety Milušky krásné vystoupení a mohli jsme si společně i s dětmi všichni zazpívat. Po besídce jsme dětem předali za naše sdružení připravené dárečky. Dětem jsme rozdali časopisy Zámeček, drobné sladkosti a balónky. Bylo velmi radostné, když jsme mohli pozorovat radost dětí z předaných pozorností. Děti si své balónky nafouknuly a ukazovaly jsme si názorně co je významem v přátelství být si na blízku a ve spojení :-) Mezi předávaným dárečkem byla i projektová hvězdná obloha v lampičce, kterou jsme ve tmě rozvítili a do hvězdné oblohy jsme odeslali všichni svá nejskrytější přáníčka. Všichni věříme, že se nám splní. Těšíme se až se opět uvidíme!

Fota z akce:

SPoděkování

  • Dětem za krásné vystoupení
  • Tetám za vyzdobenou tabuli dobrot a přípravu dětí na besídku :-)
  • Vydavetelství ČASOPISU PASTELKA za pěkné dárky pro děti
  • Všem účastníkům kurzu: PRACOVNÍK SOC. PÉČE pod vedením přednášející Lenky Kuchařové za perníčky, přáníčka a andílky pro děti

 

 

 

 

aktuality
Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

>