Pobyt dětí z DD na Šumavě

DNE 1.7.-8.7.2020 se děti rekreují na CHATĚ OŘOVSKÝ se svým vychovatelem Michalem.

Na prožitkový pobyt přispěli mnozí a právě díky sbírce si děti nyní mohou pobyt užívat. Při příjezdu se ubytovaly a vyšly do okolí, večer se dokonce vykoupaly v blízkosti hotelu v rybníku, jehož majiteli jsou bobři:-).

Děti mají prochozenou již celou Železnou Rudu a okolí. Rádi navštěvují dětské hřiště. Odměnou jim bývá i cukrárna, ve které se vždy potěší nějakou dobrotou. Velkou túru společně podnikly na Pancíř a po cestě prožily mnohé radostné situace.

Výlet do Srní na vlčí farmu děti také potěšil. Každý den mají se svým vychovatelem Michalemm plánovanou novou výletní turistickou trasu. V chatě Ořovský je čeká po výšlapu dobré jídlo a po večeři ještě různé hry, nebo tvoření. 

Celý pobyt je radostí pro děti i s vděkem, že díky dobrým lidem si mohou prožít vše co jim krása Šumavy může nabídnout. DĚKUJEME!

Foto z akce:

sPoděkování:

Děkujeme všem dárcům za finanční příspěvek:

MARTIN....................1000,-Kč
HANA........................500,-Kč
TAŤÁNA.....................500,-Kč
ADÉLA.......................500,-Kč
VESPOJENÍ,z.s.......... .1000,-Kč
HANA.......................1000,-Kč
JAN........................18500,-Kč
PETR........................1000,-Kč
ZAHRADA OLOMOUC.....2000,-Kč
ENVIFORM,a.s.............3000,-Kč

 

 

aktuality
Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

>